1. CELSO
  2. Web
  3. Pachete
  4. Imobiliare

Servicii Integrate de Marketing pentru Dezvoltatorii Imobiliari

49€ pe lună, timp de 12 luni

Acest pachet include toate serviciile de care are nevoie un dezvoltator imobiliar pentru a se prezenta într-un mod profesionist potențialilor săi clienți.

Doar în București există peste 800 de ansambluri rezidențiale, unele cu 2-3 case, altele cu mii de apartamente. De aceea, beneficiarii au de ales între zeci de oferte de la dezvoltatori diferiți, toate fiind potrivite pentru ceea caută (zonă, preț, design etc.).

Deoarece beneficiarii se confruntă cu un număr atât de mare de opțiuni, deseori ei aleg acei dezvoltatori care le inspiră încredere. Pentru a inspira încrederea benficiarilor, este important ca un dezvoltator să se prezinte într-un mod cât mai profesionst atât pe teren dar, mai important, online - un se realizează primul contact cu beneficiarul și se formează prima impresie.

Am pornit de la 2 case și, cu ajutorul marketing-ului celor de la CELSO, acum am ajuns să vând aproape 80 de case în ultimul an. Cătălin Tudorancea, Dezvoltator Imobiliar

Întrebări Frecvente Marketing Dezvoltatori Imobiliari

Mai jos vei găsi o colecție de întrebări de care ne lovim în mod repetat.

Cu ce mă ajută să cultiv un brand?

Brand-ul face diferența dintre ”niște case pe câmp” și Giardino Bianco. Un brand dă o identitate ansamblului rezidențial și este primul lucru prin care se disting toți dezvoltatorii serioși. Oare cum ar fi fost identificat Cosmopolis fără nume? Orașul de lângă A3? Serviciile de branding, pentru dezvoltatorii mari, costă zeci de mii de euro, dacă acestea nu contau, atunci dezvoltatorii nu le foloseau.

De ce am nevoie de mape și cărți de vizită?

Mai devreme sau mai târziu, un client va veni la vizionare. El poate pleca cu mâna goală și câteva poze pe telefon sau poate pleca cu un set de materiale profesionale, lucioase, în care găsește toate informațiile de care are nevoie. Acel set de materiale va rămâne la beneficiar în casă și va aduce ansamblul rezidențial mereu în atenția potențialului client.

De ce am nevoie de un site? Sunt pe Internet!

Da, ansamblul probabil că apare pe imobiliare.ro la un cost de 200€ pe lună sau pe OLX la un cost de 50€ pe lună. Însă dezvoltatorul plătește aceste sume ca să fie îngropat într-o listă dintr-un director similar cu o carte telefonică, adică o metodă de prezentare aplatizată în care doar poziția face diferența. De aceea toate portalurile vând o formă de ”energy” - adică poziție mai bună în listă și, implicit, șanse mai bune de a fi văzut.

Cu ce mă ajută site-ul dacă nu îl vede nimeni?

Este adevărat că acest site nu va bate niciodată imobiliare.ro sau olx.ro la căutări generale precum ”apartamente noi bucuresti” însă aproape întotdeauna va avea poziție fruntașă la căutări specifice precum ”apartamente 2 camere otopeni langa dn1”. Căutările specifice sunt cele care aduc vânzări, cele generale aduc doar trafic pe site. De aceea se întâmplă să aveți sute de vizualizări pe imobiliare.ro dar doar 1-2 lead-uri - traficul de acolo nu este calificat, nu are cum.

Eu vând tot în maxim 6 luni, la ce să mă agit?

Este adevărat că, în condiții normale, un ansamblu mic-mediu se vinde în câteva luni. Cu toate acestea, faptul că dezvoltatorul are istoric, accelerează considerabil viteza de vânzare sau termenii financiari (se pot încasa avansuri mai mari). Dezvoltatorul poate exemplifica beneficiarilor ansambluri pe care le-a construit și le-a vândut - acestea se pot regăsi pe site-ul lui propriu, cel de constructor/dezvoltator.

Merită să fac showroom doar pentru turul virual?

Vizionări fizice se pot face maxim 100 pe lună pe când cele virtuale se pot face și 100 pe zi dacă există interes pentru zonă. Fiecare vizionare e o șansă în plus de vânzare. Alt dezavantaj al vizionărilor pe teren este că, atunci când ajunge fizic la construcție, beneficiarul merge și vede multe alte oferte, unele de care nici nu aflase. Tururile virtuale păstrează atenția beneficiarul la ansamblul respectiv.

Pot face site la 100€, de ce să lucrez cu voi?

Realizarea unui site de calitate durează aproximativ 20 de ore și se poate face datorită unor cunoștințe avansate de grafică, de programare, de optimizare SEO și multe altele. Cei care au astfel de cunoștințe nu o să își vândă niciodată timpul pe maxim 5€/oră. Deci ofertele de ”site la 100€” vin din partea unor persoane nepregătite care nu pot vinde mai scump deoarece livrează calitate slabă. În cazul acesta, calitate slabă înseamnă număr redus de vizite pe site și de clienți, practic sunt bani aruncați. Trebuie menționat că noi nu facem doar site-ul, ci și un pachet de servicii care ar costa mult peste 10.000€ în condiții normale.

Cum puteți oferi atâtea servicii la un preț așa bun?

Separate, serviciile noastre sunt foarte scumpe - lucrăm la un preț minim de 30€ pe oră (design) și la un preț de maxim 180€ pe oră (data science). Pachetul acesta include un set de servicii repetitive ce au putut fi, în mare parte, automatizate. Practic, lucrând doar cu nișe de afaceri (unde obiectivele proiectelor rămân aceleași), am putut realiza proceduri și automatizări care ne reduc substanțial volumul de muncă - la aproximativ 10%. Această optimizare a proceselor noastre de lucru se reflectă în costul pachetului. De asemenea, e important de menționat că prețul pachetului acoperă mai mult serviciile lunare (SEO, SMM, Local), nu cele inițiale (branding, webdesign, webdev).

Te-am convins?

Alege să te promovezi cu ajutorul profesioniștilor în marketing!

Contact

Livrabile Marketing Dezvoltatori Imobiliari

Pachetul pentru dezvoltatorii imobiliari include toate livrabilele necesare pentru ca ansamblul să se poată prezenta într-o formă completă și profesională pe Internet și pe teren.

Randări 3D

În primul rând, la începutul colaborării, vom avea nevoie de proiectul tehnic al locuințelor sau orice altă formă de desen tehnic în care apar cote (măsurători).

Pe baza acestor desene tehnice, vom realiza un set de 3 materiale pentru fiecare tip de locuință: desen tehnic simplificat cu măsurători și suprafețe; plan 2D al locuinței mobilate; randare 3D a locuinței mobilate.

Exemplu real:

Poți face click pe butonul următor pentru a vedea un pachet de randări realizate pentru un client din Tunari

Deschide Exemplu
Randări realizate pentru un dezvoltator imobiliar din Tunari
Pentru Giardino Bianco, am realizat inclusiv randări ale curții pentru a exemplifica mai bine cât de spațioase sunt casele.

Logo design

Logo-ul este cel mai vizibil element din tot pachetul de servicii. El va reprezenta ansamblul oriunde acesta apare și, cu timpul, va deveni sinonim cu serviciile oferite de dezvolator.

Atunci când promovarea își va produce efectul, logo-ul va deveni din ce în ce mai recunoscut în piață iar acest fapt va construi reputația brand-ului.

Acest pas ne consumă destul de mult timp deoarece țintim ca logo-ul să reflecte cât mai bine personalitatea ansamblului.

Atunci când dezvoltatorul nu are brand, procesul va include servicii de branding prin care încercăm să identificăm mesajul pe care clientul vrea să îl transmită și să îl reprezentăm cât mai corect.

Pentru a înțelege mai bine procesul de branding și logo design, așa cum îl realizăm noi, te invităm să vizitezi pagina dedicată acestui serviciu, făcând click pe butonul de mai jos:

Branding
Logo design dezvoltatori imobiliari
La Giardino Bianco, am ales să folosim un logo simplu și rafinat, care reflectă orientarea către eleganță și modernism adoptată de dezvoltator.

Cărți de vizită și mape de prezentare

Toți dezvoltatorii serioși oferă materiale imprimate potențialilor clienți, fie că îi cunosc la vizionare sau la vreun târg imobiliar.

Materialele imprimabile permit potențialului client să ”ia ansamblul acasă”, adică să rămână cu ceva palpabil în urma vizitei sau a vizionării.

În majoritatea cazurilor, un beneficiar face 4-5 vizionări într-o zi - alegând să vadă cât mai mult din oferta zonei în care se duce.

Dezvoltatorii care permit beneficiarului să plece cu mâna goală vor fi ușor eclipsați de cei care oferă mape tuturor celor care îi vizitează.

Pachetul nostru de branding include mape detaliate și realizate profesional și cărți de vizită personalizate pentru fiecare agent al dezvoltatorului.

Click pe butonul de mai jos pentru a vedea mapele și cărțile de vizită realizate pentru Giardino Bianco (primele 2 pagini sunt cărțile de vizită și pe ultima pagină, coperțile mapei, în rest sunt foile interioare - volantele).

Exemplu de materiale
Mape realizate de CELSO pentru Giardino Bianco Residence Tunari
Mapele și cărțile de vizită realizate pentru Giardino Bianco au păstrat tema de eleganță. Foile de interior ale mapelor includ aproape toată informația pe care o include și site-ul.

Website premium

Website-ul este nucleul serviciului nostru. Practic, el este o extensie mult mai detaliată a mapelor. Enumerăm principalele caracteristici ale acestuia:

Platformă CMS

Site-ul va putea fi ușor modificat, chiar și de persoane fără pregătire în informatică. Astfel, chiar dacă nu vom mai lucra împreună în viitor, site-ul va putea fi modificat de către oricine.

Design personalizat

Tot aspectul site-ului va fi realizat de la zero. Nu folosim teme, ci preferăm să ne facem singuri web design-ul, astfel încât să putem scoate cu ușurință în evidență avantajele ansamblului. Folosind o temă, am fi fost obligați să respectăm structura pe care ne-o impunea tema și care nu este neapărat cea mai avantajoasă.

Prezentare detaliată a unităților

Fiecare unitate locativă va fi prezentată detaliat, în general cu o pagină proprie pe care vom afișa planietriile și orice alte aspecte relevante.

Hosting gratuit pe viață

Oferim serviciul de găzduire în mod gratuit, chiar și după expirarea contractului încheiat inițial. Singura metodă prin care site-ul va dispărea de pe Internet fiind la solicitarea clientului.

Conținut original

Toate textele de pe site vor fi compuse de echipa noastră de copy writing, inclusiv descrierile care ar putea fi copiate de pe alte site-uri unde este afișată proprietatea. Astfel, ne asigurăm că site-ul nu va fi penalizat de Google pentru conținut copiat.

Hartă interactivă

Pentru a scoate în evidență locația, folosim o hartă interactivă pe care utilizatorii o pot folosi pentru a măsura depărtarea față de principalele repere de interes (școli, magazine etc.).

Optimizat pentru viteză

Site-urile sunt construite astfel încât să se încarce foarte rapid, acesta fiind și o metodă de evaluare prin care Google măsoara caliatea unui website.

Adaptabil la orice ecran

Site-ul se adaptează automat la orice dimensiune de ecran. Astfel, fie că este vizitat de pe un ecran mare (laptop, desktop) sau ecrane mai mici (tablete, telefoane), site-ul va fi afișat corespunzător, fără erori sau informații ascunse.

Optimizare SEO

Tot ce putem implementa la nivel de site, vom implementa. Aici includem descrierea imaginilor, ierarhizarea titlurilor și implementarea structured data prin JSON/LD.

Platformă de blog

Site-ul va include și o platformă de blog cu ajutorul căreia se vor putea redacta și publica ușor articole. Această platformă ne este necesară pentru a realiza serviciul de blog posting, inclus în pachet.

Exemple de website-uri

Pentru a vedea un exemplu de website-uri realizate de noi pentru dezvoltatori imobiliari, fă click pe link-urile de mai jos:

Giardino Bianco, Tunari Greenward, Sibiu Butterfly Residence, Otopeni

Optimizare Locală

Având în vedere că ansamblul imobiliar este o afacere cu prezență locală, este foarte importantă optimizarea pentru ca această prezență să fie bine reprezentată și în lumea virtuală.

Optimizarea locală se referă la rafinarea paginilor ansamblului pe toate hărțile digitale, în special Google Maps(prin Google MyBusiness), Apple Maps, Bing Maps și Waze.

Acest serviciu include personalizarea paginilor cu descrieri diferite pentru fiecare furnizor de hartă, imagini reale (poze de la șantier), randări, date de contact și, unde se poate, includerea tururilor virtuale.

Mai multe informații despre serviciul nostru de optimizare locală pe pagina dedicată lui:

Local SEO
Pagina de pe Google Maps a Giardino Bianco
Această inserție apare pe motorul de căutare de fiecare dată când cineva cauta numele ansamblului sau dă click pe markerul acestuia de pe hartă

Blog și pagină de Facebook

Site-urile livrate în cadrul acestui pachet includ o platformă de blogging pe care echipa noastră va publica 2 articole pe lună. Articolele sunt scrise pe baza unei cercetări prealabile a trend-urilor relevante pentru zona în care se află ansamblul imobiliar.

Odată redactate și publicate, pentru a fi descoperite, articolele sunt distribuite pe pagina de Facebook a ansamblului. Aceasta este făcută tot de noi în prealabil și face parte din prezentul pachet.

De asemenea, tot pe pagina de Facebook vor fi distribuite periodic actualizări despre ansamblu - poze de la șantier (trimise de dezvoltator), oferte și alte tipuri de noutăți.

Promovarea paginii rămâne în sarcina clientului. Noi doar te vom asista la configurarea campaniilor de promovare plătită astfel încât bugetul alocat să fie consumat cât mai eficient posibil.

Pentru a afla mai multe despre acest serviciu, te invităm pe pagina dedicată lui:

Social Media Marketing
Social Media Marketing pentru Dezvoltatori Imobiliari

Fotografii profesionale

Pentru dezvoltatorii care au unități gata, la cheie, oferim serviciul de fotografiere interioară și exterioară în mod gratuit.

Aceste fotografii se vor realiza de o firmă specializată iar dezvoltatorul trebuie să pună la dispoziție o unitate locativă finalizată în întregime și mobilată.

Pentru imaginile de exterior, curtea clădirii trebuie să fie amenajată iar împrejmuirea în totalitate completată. De asemenea, recomandăm prezența copacilor sau a florei în curte.

Impunem aceste cerințe deoarece fotografiile nu fac parte din serviciile noastre standard, ele fiind contractate din exterior, ceea ce implică pentru noi costuri suplimentare. Vrem să facem această cheltuială numai cu condiția ca imaginile să fie reprezentative.

Fotografiile sunt cel mai important element al ”primei impresii” deoarece acestea au cel mai mare impact asupra potențialului client. O ședință foto, realizată de un specialist, costă aproximativ 300 Lei. Atât trebuie să investească un dezvoltator pentru a se asigura că ansamblul în care a investit o sumă considerabilă de bani va fi foarte bine prezentat în cel mai frecventat mediu de prezentare: pe Internet.

Fotografii profesionale imobile
Fotografiile sunt realizate cu camere profesionale și prelucrate ulterior, fază în care adăugăm și logo-ul ansamblului pe fiecare fotografie

Tur 3D interactiv

Tururile virtuale au ajuns să fie cea mai căutată metodă de prezentare în contextul stării de urgență impuse de pandemia de coronavirus. Noi ne-am adaptat rapid la acestă cerință, alegând să folosim cel mai avansat mijloc de tururi virtuale - tehnologia Matterport. Aceasta prezintă locuința într-un mod inedit, permițând vizitatorilor site-ului să o viziteze în ”realitate virtuală”, de pe orice dispozitiv. Mai jos poți vedea live un astfel de tur, direct de la cei care îl oferă.
Te-am convins?

Promovează-te cu cel mai complet pachet de servicii disponibil în România.

Contact

Cronologie Marketing Dezvoltatori Imobiliari

În această secțiune vom prezenta parcursul colaborării noastre sub forma unei cronologii:

Ziua 1 Semnare contract

Primul pas este semnarea contractului de colaborare prin care ne asigurăm că am definit clar limitele serviciilor pe care le oferim

Ziua 1 Colectare informații

Agentul nostru de pe teren va colecta informațiile necesare pentru realizarea livrabilelor: proiect tehnic, detalii despre proprietate, imagini de pe teren etc..

Ziua 2-3 Ședință foto și tur virtual

Fotografiile și turul virtual vor fi programate în funcție de disponibilitatea celor care oferă serviciile respective.

Ziua 2-3 Branding și achiziționare domeniu

Vom face o teleconferință prin care te vom întreba detalii specifice despre acest ansamblu, ne interesează să știm ce anume îl face special și cum am putea scoate aceste aspecte în evidență. Tot la această fază vom comanda și domeniul web (numele.ro) pe care va fi instalat site-ul, acesta fiind necesar pentru a realiza celelalte materiale.

Ziua 4-5 Materiale imprimabile

Prima oară îți vom livra materialele imprimabile: cărțile de viizită și mapele. Astfel, vei vedea o mostră reală a cum va arăta și site-ul. Acest pas ne ajută pe noi să verificăm dacă suntem pe calea cea bună în ceea ce privește designul.

Ziua 4-5 Optimizare locală

Având textele și imaginile pentru materialele imprimabile, putem compune pachetul de optimizare locală care implică redactarea descrierilor unice și publicarea lor pe toate mijloacele de navigație.

Ziua 4-5 Pagină de Facebook

Tot acum putem deschide și pagina de Facebook, având deja toate materialele necesare.

Ziua 6-10 Web design

Odată ce ne-ai validat viziunea acceptând materialele imprimabile, putem demara lucrul la macheta site-ului. Aceasta se face custom și îți vom cere feedback pe măsură ce o realizăm, rafinând-o din mers.

Ziua 10-14 Web development

Odată ce macheta site-ului ajunge în formă finală, demarăm implementarea. Aceasta presupune transformarea machetei din grafică digitală în pagină web funcțională.

Ziua 14-15 Agendă editorială

Acest pas se referă la stabilirea de comun acord a unor criterii de selecție ale subiectelor despre care vom scrie pe blog.

Ziua 14-15 Demarare servicii SEO și SMM

După ce livrăm site-ul, vom începe serviciile ce țin de optimizarea SEO off-site, cele de blog posting și cele de administrare a paginilor de social media, servicii care se desfășoară de-a lungul celor 12 luni de contract.

Te-am convins?

Nu riști nimic, prima plată apare după ce am livrat toate serviciile.

Contact

Rezultate Marketing Dezvoltatori Imobiliari

Mai jos poți citi studii de caz ce prezintă rezultate obținute pentru dezvoltatorii cu care am lucrat:

Giardino Bianco, Tunari

Logo Giardino Bianco, Tunari

Servicii oferite

Efecte reale

Când ne-am cunoscut, în 2018, Cătălin ridicase doar două vile și se plângea că depinde de o agenție locală pentru a-și vinde construcțiile căreia îi plătea 3000€ la fiecare vânzare.

Datorită calității caselor construite și cu ajutorul pachetului de servicii livrate de noi, acest tânăr dezvoltator a reușit să obțină încrederea pieței și să devină unul dintre cei mai mari constructori din Tunari fără să mai plătească niciun comision.

Testimonial client

Colaborarea cu CELSO m-a ajutat să construiesc unul dintre cele mai recunoscute brand-uri din Tunari. Acum, Giardino Bianco este la fel de popular ca Amber Gardens în rândul beneficiarilor care caută să se mute în nordul capitalei. Sunt foarte mulțumit de marketing-ul de care m-am bucurat! Cătălin Tudorancea 0767 780 148

Greenward, Sibiu

Logo Greenward Residence, Sibiu

Servicii oferite

Efecte reale

Adi este un dezvoltator din Sibiu care a apelat la serviciile noastre, printr-o relație, pentru a-și vinde ultimul bloc construit.

Astfel, ultima oară când am vorbit cu el avea aproape toate apartamentele vândute, la mai puțin de la un an de când i-am livrat materialele.

Testimonial client

Sunt foarte mulțumit de materialele livrate de CELSO, au avut răbdare să facem brand-ul exact așa cum l-am vrut și au executat randări la toate tipurile de apartamente, toate la un cost foarte bun comparabil cu celelalte agenții din piață. Adrian Belei 0733 962 866

Butterfly, Otopeni

Butterfly Residence Otopeni

Servicii oferite

Efecte reale

La data redactării acestei pagini, pachetul de servicii pentru Butterfly Residence de abia a fost lansat, deci nu și-a produs efectele. Sorin, dezvoltatorul, urmează să ridice mapele și cărțile de vizită de la print și apoi să le distribuie celor care fac vizionări. Website-ul a fost lansat însă încă mai lucrăm la agenda editorială și la blog.

Testimonial client

Realizarea materialelor a decurs fluent, am avut o serie de teleconferințe prin care am corectat cursul branding-ului dar, în rest, totul a fost făcut rapid de echipa CELSO. Sunt mulțumit de livrabile și acum aștept rezultate pe partea de vizibilitate. Sorin Paloș 0744 555 570
Contact
Fă parte din viitor!

Promovează-ți afacerea cu ajutorul experților în inteligență artificială!

Făcând click pe butonul de mai sus accepți că ești de acord cu prelucrarea datelor personale de către compania noastră.