1. CELSO
  2. Web

Servicii de marketing online

Oferim servicii de marketing online croite special pentru afacerea ta.
Totul începe cu o analiză detaliată a website-ului actual sau a modelului tău de business - dacă nu ai un site. Punctul nostru forte este comunicarea, tocmai de aceea dorim să ținem o legătură strânsă cu clientul, însă fără să îl aglomerăm.

În continuare vei afla cum lucrăm...
1. te cunoaștem

Ne place să învățăm constant, de aceea vrem să te cunoaștem mai bine și să aflăm care sunt principalele obiective ale afacerii. În partea de ”baseline” vom contura aspecte ce țin de brand strategy și audiența țintă.

2. venim cu soluții

Creăm un brand care să definească concret scopul afacerii, realizăm un website bazat pe noțiuni moderne precum UX/UI și completăm cu elemente de External Marketing precum cărți de vizită, mape de prezentare și broșuri detaliate.

3. producem rezultate

După ce toate componentele sunt gata, vom trece la partea interesantă: SEO, Local Search și promovarea pe Social Media. Astfel, afacerea ta va fi prezentă pe toate platformele rețelelor sociale!

Cum lucrăm
Cum lucrăm

Servicii automatizate

”Predicting the future isn`t magic, it`s artificial intelligence”

Cel mai mare avantaj al nostru este că folosim abilitățile din domeniul ”inteligenței artificiale” dobândite de-a lungul ultimilor 5 ani și le aplicăm în internet marketing. Rezultatul este un pachet de servicii preponderent automatizate, cu costuri foarte reduse, care pot fi vândute sub formă de abonament.

Domenii de expertiză

Pachetele de servicii sunt bazate pe mai multe domenii de expertiză, toate cuprinse în ceea ce se numește ”online marketing”.

Echipa noastră nu este străină acestor domenii, ele făcând parte din munca noastră de zi cu zi și înainte de criză însă nu sub această formă - în regim de agenție.

Oferim aceste servicii și în regim individual însă ele, contractate separat, vin la costuri mult mai mari decât contractate sub formă de pachete optimizate.

Ce oferim

Internet marketing as a service

Criza din 2020 ne-a forțat să ne oferim serviciile în regim de agenție și să pregătim un set de pachete la contextul economic actual.

Mai jos îți prezentăm pachetele de servicii integrate. Acestea includ tot ce ai nevoie ca afacerea ta să funcționeze online la cel mai înalt nivel de calitate.

”The best products don't focus on features, they focus on clarity”

Cine suntem

Despre noi

Ramura de internet marketing a companiei CELSO a luat naștere în 2020, odată cu criza generată de coronavirus.

Înainte, grupul nostru se ocupa cu automatizări bazate pe tehnologii de ”inteligență artificială” - machine learning/data science și era finanțat în special din programe de cercetare (grant-uri).

Astfel, aplicațiile tehnologiilor dezvoltate de noi sunt brevetate și folosite de sponsorii care au finanțat eforturile de cercetare.

Aceste finanțări au luat sfârșit odată cu criza financiară, moment în care am fost nevoiți în a ne folosi know-how-ul pentru a crea servicii de marketing online, preponderent automatizate, vandabile către audiențe mai largi - site-uri.

Fă click pe butonul de mai jos pentru a afla mai multe despre activitatea noastră de cercetare.

Despre CELSO DS
Celso este la bază o companie de Data Science
Contact
Fă parte din viitor!

Promovează-ți afacerea cu ajutorul experților în inteligență artificială!

Făcând click pe butonul de mai sus accepți că ești de acord cu prelucrarea datelor personale de către compania noastră.